top of page

Market Research Group

Public·120 members

Tuzla Sloga prijenos 16 decembar 2023 Gledaj online

Gradskom stadionu Tušanj dočekuju FK Sloga Doboj. Obavještavamo sve navijače, simpatizere kluba i ostale koji bi voljeli pogledati utakmicu da će ulaz biti

Sport Centar | SC Sport | Smiješ znati sve o sportu! #FK Sarajevo #FK Željezničar #FK Velež #HŠK Zrinjski #FK Borac #Zvijezda 09 #FK Igman #NK GOŠK #FK Tuzla City #FK Sloga Doboj #HŠK Posušje #NK Široki Brijeg FudbalIno fudbal Neočekivan kiks Juventusa na gostovanju Prije 3 sata 1 min čitanja Tottenham sa igračem manje upisao vrijedna tri boda na gostovanju Borilački sportoviOstali sportovi Na vaganju uoči spektakla u Zetri; Fabjan: Uspavat ću ga; Spahović: Sutra ga gasimU sarajevskom SCC-u je danas održano vaganje pred sam meč nakon što je jučer održann press-konferencija uoči nadolazećeg MMA meča koji organizuje FNC. U glavnoj borbi, snage će odmjeriti Tomislav Spahović i Miran Fabjan. “Trening… Prije 6 sati FudbalIno fudbal Xavi: Niko od Vas mi nije čestitao na zadnjoj konferenciji FudbalIno fudbal Odlična sezona i u virtualnom svijetu: Griezmannova menadžerska karijera u Football Manageru, poznato koji klub vodi Prije 5 sati FudbalPremijer liga BiH Milan Tegeltija nakon pobjede: Srušili smo još jedan rekord čitave lige Bh. internacionalciKošarka Florentino Perez predsjedavao božićnim ručkom Real Madrida: Džanan Musa u društvu Modrića i Hezonje Prije 4 sata FudbalIno fudbal Pristalice Aston Ville ogorčene: Bukvalno smo bili zatvoreni u kavez jer su navijači neka vrsta životinja FudbalIno fudbal Faruk Koca zbog napada na sudiju dobio trajnu zabranu obavljanja funkcije u fudbalu FudbalPremijer liga BiH Marinović: Mogu biti ponosan na svoje igrače FudbalPremijer liga BiH Borac pobjedom okončao jesenji dio sezone Ostali sportoviOstalo Arnoldov rekord oboren: Anton Ratushnyi, nova zvijezda bodybuildinga Prije 7 sati FudbalOstale bh. Danas je u prostorijama FK Sloga Simin Han potpisan Ugovor o tv pravima za direktan prijenos utakmice četvrtfinala Kupa BiH između Sloge i Slobode koja se igra u srijedu 22. novembra od 13:00 sati na stadionu Bare. TV TK i još nekoliko tv stanica pokazali su interes da omoguće ljubiteljima fudbala da u direktnom prijenosu pogledaju ovu utakmicu koja uz meč Široki Brijeg – Željezničar u žiži interesovanja javnosti. “FK Sloga već duže vremena nastoji napraviti jednu pozitivnu priču kada su u pitanju sportska dešavanja na području grada Tuzla. Trenutno smo u fazi gdje se borimo za ulazak u elitni rang takmičenja” kazao je Amir Smajlović, predstavnik FK Sloga koji je izrazio zahvalnost televiziji Tuzlanskog kantona zbog interesovanja za prijenos utakmice protiv Slobode. FK Sarajevo Tuzla City gledaj 24 novembar 2023 prije 12 sati 22. nov 2023. — 2022 17:00 (1:0) 4:0 FK SLOGA DOBOJ 10. 2022 19:00 (0:1) 0 FK Sarajevo Tuzla City prijenos 24 novembar 2023 prije 14 sati — FK Sarajevo Tuzla ... Sloga Meridian HŠK Posušje uživo prijenos 09.12.2023 prije 7 dana — Sloga Meridian HŠK Posušje uživo prijenos 09.12.2023 Tekstulani live prijenos utakmica. Premijer liga BiH, 21. kolo. FT 13:00. FK Tuzla ... TV TK direktno prenosi utakmicu Kupa BIH Sloga – SlobodaPrvi gradski derbi između tuzlanskih fudbalskih klubova Sloge iz Simin Hana i Slobode koji će se igrati u okviru četvrtfinala Kupa BiH gledaoci će imati priliku pratiti u direktnom prijenosu u programu TV TK, 22. novembra u 13 sati, javlja televizija Tuzlanskog Kantona. Karjašević: Podigli smo formu, s tri boda izlazimo iz crvene zoneFudbaleri Tuzla Cityja sutra na Tušnju dočekuju dobojsku Slogu u posljednjem kolu jesenjeg dijela Premijer lige BiH. Ulaz će biti slobodan. Na današnjoj press-konferenciji, uoči meča sa Dobojlijama, novinarima su se obratili član stručnog štaba tuzlanskog tima Saša Krsmanović i kapiten Huso Karjašević. "Prvo da pozdravim predstavnike medija. Došla je ta zadnja utakmica u ovoj polusezoni. Tuzla City - Sloga Doboj : Premier League - Nogomet. Gdje Gdje na TV-u možete gledati uživo Nogomet - Premier League: Tuzla City - Sloga Doboj. Gdje gledati besplatni prijenos Uživo na TV ili online streamu. Tuzla ... memorijalnom malonogometnom turniru “Asim Ferhatović Hase” FudbalIno fudbal Clement Lenglet jedna od želja AC Milana u januarskom prelaznom roku Prije 9 sati Fudbal Majstorija Matije Malekinušića proglašena najboljim golom šestog kola Konferencijske lige FudbalPogledaj sve Xavi: Niko od Vas mi nije čestitao na zadnjoj konferenciji 2 min čitanja Odlična sezona i u virtualnom svijetu: Griezmannova menadžerska karijera u Football Manageru, poznato koji klub vodi FudbalPremijer liga BiH Milan Tegeltija nakon pobjede: Srušili smo još jedan rekord čitave lige Pristalice Aston Ville ogorčene: Bukvalno smo bili zatvoreni u kavez jer su navijači neka vrsta životinja Faruk Koca zbog napada na sudiju dobio trajnu zabranu obavljanja funkcije u fudbalu Marinović: Mogu biti ponosan na svoje igrače KošarkaPogledaj sve Bh. internacionalciKošarka Florentino Perez predsjedavao božićnim ručkom Real Madrida: Džanan Musa u društvu Modrića i Hezonje 0 min čitanja KošarkaNBA Jokić se “iskalio” na Netsima, odlična noć i za Dončića Prije 17 sati KošarkaPrvenstvo BiH KK Bosna Meridianbet na domaćem parketu bolja od Širokog Prije 1 dan EuroligaKošarka Litvanski košarkaški stručnjak Jasikevicius preuzeo Fenerbahce Ostali sportoviOstalo Emir Hastor sutra trči maraton za narod Gaze na Ilidži Prije 2 dana Draymond Green se izvinjava nakon incidenta sa Nurkićem: Na nesreću, udario sam ga NewsFlash NK Široki Brijeg objavio zvanično saopštenje: “Ne želimo da sudačka organizacija šutke prelazi preko svega”Uoči posljednjeg meča u ovoj godini, NK Široki Brijeg je objavio zvanično saopštenje u kojem je glavni fokus na suđenju… Prije 12 sati 4 min čitanja Zanimljivost iz Dortmunda: Trener PSG-a tražio od svoje ekipe da ne napada protivnika? Paris Saint-German je u drami zadnjeg kola grupne faze Lige prvaka osvojio drugo mjesto iza Borussije Dortmund i prošao je… Brutalan odnos N/FS BiH prema bosanskohercegovačkim klubovima: Za dva kola – skoro 50. FK Tuzla City - FK Sloga Meridian Rezultati uživo FK Tuzla City FK Sloga Meridian rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 16. pro 2023. u 15:00 UTC u na Premijer Liga, Bosnia & Herzegovina. Igman Tuzla prijenos 10.12.2023 Live HD prije 6 dana — — Zvijezda] Široki Brijeg Sarajevo uživo prijenos 22 Igman — When FK Igman Konjic leads 1-0 at[LIVESTREAM<<<] Sloboda Tuzla Sloga Doboj uživo .. Cilj je isti, pobjeda, i samo to bi nas zadovoljilo sutra ali mislim da smo spremni u svakom smislu da sutra ostvarimo taj pozitivan rezultat poslije utakmice u Igmanu gdje nam je taj poraz došao neplanirano. Mislim da sutra uz jednu želju, volju, zalaganje i htijenje ne bi trebalo da bude problema. Momci su spremni, svi su u rosteru i ja sutra očekujem da jednom dobrom igrom, kao protiv Željezničara i Širokog, na našem terenu završimo ovu turbulentnu sezonu pobjedom koja će nas sigurno zadovoljiti i dati neke realne šanse da izborimo opstanak u idućoj polusezoni", kazao je Krsmanović. Karjašević je ovom prilikom istakao: "Kao što je već šef rekao, posljednja utakmica, posljednje kolo polusezone. O Slogi ne treba puno pričati, dovoljno govori njihova forma i stanje na tabeli. lige Čelik uskoro dostavlja projekt Trening kampa “Plandilo” Gradskoj upravi i Vijeću Grada Zenica FudbalPremijer liga BiH Poluvrijeme na Mokrom Docu: Borac vodi po užasnom terenu FudbalIno fudbal Fabrizio Romano ekskluzivno otkriva: Van de Beek ide u Eintracht Frankfurt Sponzorisani članak Samsung Galaxy A34 i A54: Vrhunski doživljaj mobilne tehnologije FudbalIno fudbal Pochettino otkrio da je Nkunku spreman za debi u dresu Chelsea Prije 8 sati FudbalPremijer liga BiH Dean Klafurić na današnjoj konferenciji za medije pozvao ‘Rođene’:”Dođite da budemo kao jedno i slavimo” FudbalPremijer liga BiH Poznati sastavi timova koji otvaraju posljednje kolo Premijer lige u ovoj godini FudbalPremijer liga BiH Željezničar se prisjetio svoje legende na godišnjicu njegove smrti Prije 10 sati Ostali sportovi Sarajevo i Željezničar predvode ekipe na 31. Što se tiče nas, u dobrom raspoloženju dočekujemo ovu utakmicu. Veoma značajna utakmica za nas. Mislim da smo podigli i mi našu formu u ovim posljednjim utakmicama kao što se pokazalo u posljednje dvije utakmice kući, gdje smo osvojili šest bodova bez primljenog pogotka. U Konjicu nismo baš imali sreće, nije nas sreća pratila što se tiče tih propuštenih prilika. Sloga Meridian HŠK Posušje uživo gledaj 09.12.2023 prije 8 dana — Sloga Meridian rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 4. stu 2023. Tuzla City Željezničar Sarajevo prijenos 2 decembar ... Tuzla City Željezničar Sarajevo gledati prijenos 2 decembar prije 5 sati — FK Sarajevo Tuzla City uživo — Sloga Doboj Željezničar Sarajevo uživo prijenos prije 2 . pro 2023. u 12:30 UTC u na Premijer Liga, Bosnia & . MTEL PREMIJER LIGA BIH (9. kolo): Sloboda Tuzla - Sloga 4 YouTube YouTube · Prevedi ovu stranicu 6:52 Nedostaje: prijenos prijenos 000 KM kazniNogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine nastavlja sa praksom brutalnog kažnjavanja bosanskohercegovačkih klubova za svaki, pa i najmanji prekršaj. Disciplinska komisija… 3 min čitanja Ostali sportoviPogledaj sve Arnoldov rekord oboren: Anton Ratushnyi, nova zvijezda bodybuildinga Ostali sportovi Sarajevo i Željezničar predvode ekipe na 31. memorijalnom malonogometnom turniru “Asim Ferhatović Hase” Auto-motoOstali sportovi Mehaničari Red Bull Racinga zamijenili gume na F1 bolidu u potpunom mraku za 2, 84 sekunde Prije 13 sati Lana Pudar proglašena “Sportistom godine” u izboru Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine Prije 15 sati Potpisan najveći ugovor u historiji Općine Ilidža, uskoro počinje gradnja nove sportske dvorane u Hrasnici Spahović: Protivnika je strah; Fabjan: Ja sam rak rana za hrvače SC kolumnePogledaj sve Na današnji dan: Željina lekcija na Marakani za jesenju titulu 6 min čitanja Na današnji dan: “Princu” za rođendan, “Vahi” za historijski debi Prije 6 dana 7 min čitanja Na današnji dan: Mladi lavovi s Koševa ugasili Zvezdine zvijezde Prije 1 sedmica 8 min čitanja VideoPogledaj sve SC IntervjuSC Specijal Podcast Mreža – Sanel Konjhodžić: Husref Musemić da je pisao knjigu ‘Kako su me tjerali iz klubova’ – bila bi kao Ana Karenjina, hiljadu strana Prije 3 sedmice SC SpecijalPogledaj sve Mateo Sušić za SC: “Prezime mi je više stvaralo probleme nego što mi je donijelo nešto dobro u karijeri“ 5 min čitanja Krste Velkoski za SC: Najbolji dio svoje karijere sam proveo na Koševu, to je moj drugi dom Fejsal Mulić za SC: Velež će zauvijek ostati u mom srcu nakon predivnog perioda provedenog u klubu Prije 5 dana Analiza LTT Sportsa o inicijativi Mitropa kup i Tri mora: Treba li bosanskohercegovački nogomet biti dio toga? 12 min čitanja RukometPogledaj sve Bh. Oba meča na TV: Tuzla City u petak protiv Borca, u nedjelju 27. mar 2023. — Utakmica će početi u 18 sati, a prijenos će biti na Areni Sport. U Od 15 sati se sastaju Sloga i Velež u Doboju (Arena Sport), dok će ... Željezničar Sarajevo Sloga Doboj prijenos 4 novembar 2023 4. nov 2023. — Željezničar Sarajevo Sloga Doboj prijenos 4 novembar 2023 24. aug 2022. — FK IGMAN - FK SLOGA DOBOJ. Datum. 27.08.2022 17:00. TV prenos. TOK UTAKMICA / Sarajevo - Sloga 1:2, GOŠK - Tuzla City 1:4 30. jul 2023. — Od 17 sati na stadionu u Gabeli GOŠK je igrao protiv Tuzla Cityja, a ovaj meč nije bio u TV prijenosu. Od 20.30 sati na Koševu se igrao duel ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page