top of page

Market Research Group

Public·91 members

Petrolul vs Rapid în direct 2022 15 decembrie 2023

15 dec. 2022 — Miercuri, 14 decembrie 2022, ziua unui alt duel istoric între Rapid Bucureşti şi PETROLUL PLOIEŞTI. ... Petrolul vs FC Botoşani se va juca pe ...

ro, cât și de la casa stadionului „Ilie Oană”, ce va fi deschisă, în ziua jocului, începând cu ora 10. 00. Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă formată din Adrian Viorel Cojocaru (Galați) – Imre-Lazslo Bucsi (Sf. Gheorghe) și Alexandru Vodă (Alba Iulia). Rezervă: Ionuț Coza. Arbitru VAR: Szabolcs Kovacs (Carei) și Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca). Observatori: Nicolae Marodin (București) și Ion Cățoi (București). Și pentru că ne apropiem de finalul de an și de o perioadă în care încercăm să le facem o bucurie și celor mai puțin norocoși, vă invităm ca, la meci, să veniți cu o jucărie de pluș, pe care, la pauză, la semnalul crainicului arenei, să o aruncați pe teren. La rândul său, „căpitanul” Petrolului, Vali Țicu, știe foarte bine ce înseamnă un meci contra Rapidului, așa încât și mesajul lui a fost unul cât se poate de direct. „Știm ce meci ne asteapta și ce atmosferă o să fie pe stadion! Cred că am reușit să-i facem pe toti cei din vestiar să înțeleagă ce înseamnă această confruntare și, zic eu, suntem pregătiți să înfruntăm Rapidul. Am demonstrat că-i putem bate, suntem încrezători în forțele noastra și vom juca doar la victorie”, a spus Țicu. Confruntarea dintre FC Petrolul și Rapid va începe la ora 20. 00, iar biletele pot fi procurate atât on-line, de pe www. entertix. Stiri despre rapid - petrolul Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2022 23:49 / Actualizat duminica, 14 august 2022 00:31. Petrolul Ploiești a învins-o pe Rapid, scor 1-0, în ... Rapid îl are pregătit pe înlocuitorul lui Bergodi, tot din acum 1 zi — Petrolul - Rapid, vineri, de la 20:00, şi Farul - Rapid, miercuri, 20 decembrie, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. „Avem în față un joc foarte greu, dar pe care suntem pregătiți să-l abordăm la victorie. Suntem concentrați, i-am văzut pe băieți cu o determinare foarte mare la antrenamente și pregătiți să dea totul pe teren. Știm că suporterii noștri vor fi cel de-al 12-lea jucător, așa că avem toate premisele să ne prezentăm bine la partida de mâine seară”, a continuat tehnicianul „galben-albaștrilor”, cel care are vești bune și în ceea ce privește lotul de jucători. „Suntem cu lotul aproape complet, pentru că Omrani și-a revenit și s-a pregătit normal în aceste zile, după ce înaintea jocului cu Farul a acuzat o problemă medicală, iar Diomande a terminat cele două etape de suspendare și este, astfel, apt de joc. Rămâne, în continuare, în afara lotului Petrovic, el a încercat să se antreneze iari, dar a simțit dureri, așa că nu ne vom putea baza pe el pentru acest meci”, a mai spus Pîrvu. File:FC Petrolul Ploiesti vs FC Rapid Bucuresti - Liga I, 13 acum 14 ore — Nu mi-au zis direct că trebuie să fac un număr de puncte în aceste două meciuri. 2022, 2023. 2023. > su, mo, tu, we, th, fr, sa. 26. 27. 28. Peste 1000 de suporteri bucureșteni vor fi pe Ilie Oană Oaspeții au obișnuit în ultimele luni cu spectacolul pe care l-au făcut în tribune, indiferent dacă vorbim de meciuri pe teren propriu sau în deplasare. Giuleștenii vor fi și ei în număr mare pe Ilie Oană. Peste 1000 de ultrași rapidiști vor lua loc în sectorul echipei oaspete. Ce spune Cristiano Bergodi înainte de meciul cu Petrolul După ce a pierdut în tur meciul cu Petrolul, 0-2, chiar pe Giulești, bucureștenii speră să aibă parte de un rezultat mai bun de data această. Ultrașii Petrolului sună adunarea înainte de derby-ul cu Rapid. "Surpriza" pregătită jucătorilor ploieșteniFanii formației ploieștene se pregătesc intens de derby-ul cu giuleștenii. Ultrașii Petrolului se pregătesc de derby-ul cu Rapid Aceștia au anunțat pe rețelele sociale că vor merge să-i încurajeze pe jucători și au îndemnat toți susținătorii Petrolului să li se alăture. "Toată suflarea petrolistă este așteptată în această seară în zona Dealu' Mare (McDonald's centru), la ora 20:30, pentru a merge alături de Peluza I "Ilie Oană" și Peluza Latină, să încurajăm echipa înaintea unui nou episod din Primvs Derby! Cu toții pentru PETROLUL! ", a fost mesajul postat pe Peluza I "Ilie Oană", pe Facebook. FC Petrolul – Rapid București/„Primvs Derby” la final de an – FC PetrolulTragem cortina peste meciurile disputate în 2023 pe „Ilie Oană” cu o reprezentație de gală: FC Petrolul – Rapid, vineri, ora 20. 00. „Primvs Derby” la final de an! Ce duel vom avea, mâine seară, pe „Ilie Oană”, în ultima apariție a „lupilor”, pe teren propriu, în 2023! „Este un meci așteptat cu mare interes de toată lumea și știm foarte bine lucrul acesta. Am simțit, în ultimele zile, freamătul din Ploiești, este clar că vom avea un stadion plin și vrem să câștigăm, atât pentru a ne face suporterii fericiți, cât și pentru a rămâne într-o luptă pe care vrem să o ducem până la capăt, pentru pozițiile fruntașe ale clasamentului”, a mărturisit Florin Pîrvu, în prefața pe care a făcut-o, în această după-amiază, confruntării de mâine seară. Fotbal: Bergodi (Rapid) - Ne dorim să câştigăm cu Petrolul 6 dec. 2023 — Petrolul vs Sepsi în direct 2022 07/12/2023 Priveste in direct YouTube YouTube 13:31 YouTube gamerulBABA Acum o lună Acum o lună. Petrolul — Rapid București: ponturi pariuri 15 decembrie peste 1 zi — V. 14.07.23. Rapid București. Sepsi. 0. : 0. E. Meciurile head-to-head Petrolul. 0. : 2. SuperLiga 2022-2023. 14.12.22. Rapid București. Conducătorii noștri nu se uită doar la rezultate, mai contează și munca antrenorului, ce arată el, am venit în vară atunci pe un proiect nou, nu făcusem pregătirea, știți situația, iar în 3 luni am făcut treabă bună. Eu îmi fac treaba în continuare, nu am presiune, sunt tare dezamăgit pentru rezultate, sunt frustrat, dar nu mă gândesc la postul meu, știu că rezultatele mă țin aici. Eu știu că trebuie să scot cât mai multe puncte, nu m-a zis nimeni direct asta, dar este ceva normal, nu este problemă", a declarat Bergodi. Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează! Urmărește iAMsport. ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Bergodi a fost chestionat cu privire la viitorul său, asta după ce rezultatele din ultimul timp nu au fost la nivelul așteptat. ”Mă gândeam ce zicea Mandorlini, eu sunt antrenor, dacă mă vor lăsa șefii să fiu în continuare, foarte bine, dacă nu, asta este. Pe antrenor îl ține mereu rezultatul, eu am vorbit cu conducătorii, am sprijinul lor. REZUMAT | Rapid - Petrolul 3-1 | Etapa 20, SuperLiga, 2022 12 aug. 2023 — Petrolul Ploiesti - FC Rapid 1923 (13.08.2022 | 13 Aoû 2022 | 13/08 Match en direct, foot en direct, score en direct, résultats de ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page