top of page

Market Research Group

Public·91 members

Tuzla Sloga prijenos 16 decembar 2023

prije 8 dana — ... Sloga Meridian rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 4. stu 2023. Tuzla City Željezničar Sarajevo prijenos 2 decembar ...

Karjašević: Podigli smo formu, s tri boda izlazimo iz crvene prije 11 sati — Utakmica Tuzla City - Sloga Meridian igra se sutra od 13 sati, uz direktan TV prenos na kanalu Arena 1 Premium. U Tuzli i Modriči: Danas dvije ... Mislim da sutra uz jednu želju, volju, zalaganje i htijenje ne bi trebalo da bude problema. Momci su spremni, svi su u rosteru i ja sutra očekujem da jednom dobrom igrom, kao protiv Željezničara i Širokog, na našem terenu završimo ovu turbulentnu polusezonu pobjedom koja će nas sigurno zadovoljiti i dati neke realne šanse da izborimo opstanak u idućoj polusezoni” – kazao je Saša Krsmanović, trener golmana FK Tuzla City. "Kao što je već šef rekao, posljednja utakmica, posljednje kolo polusezone. O Slogi ne treba puno pričati, dovoljno govori njihova forma i stanje na tabeli. Što se tiče nas, u dobrom raspoloženju dočekujemo ovu utakmicu. Veoma značajna utakmica za nas. Mislim da smo podigli i mi našu formu u ovim posljednjim utakmicama kao što se pokazalo u posljednje dvije utakmice kući, gdje smo osvojili šest bodova bez primljenog pogotka. U Konjicu nismo baš imali sreće, nije nas sreća pratila što se tiče tih propuštenih prilika. Nadam se da će sutra sreća biti na našoj strani i da ćemo doći do tri boda. Mi s tri boda vjerovatno izlazimo iz crvene zone i idemo kući veoma sretni i zadovoljni", dodao je Karjašević. Sloga Meridian HŠK Posušje uživo gledaj 09.12.2023 prije 8 dana — Sloga Meridian rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 4. stu 2023. Tuzla City Željezničar Sarajevo prijenos 2 decembar ... Tuzla City Željezničar Sarajevo gledati prijenos 2 decembar 23. nov 2023. — — 23 Sarajevo Siroki Brijeg 1:014. (STREAMING***) Sloga Doboj Igman ... Premijer liga BiH sezona 2023/24 26. okt 2023. — FK TUZLA CITY - NK GOŠK. Datum. 30.10.2023. 14:00. TV prenos. Sudija FK SLOGA DOBOJ - FK SARAJEVO. Datum. 28.10.2023. 13:30. TV prenos. ARENA. Tuzla City Željezničar Sarajevo gledati prijenos 02.12.2023 1. dec 2023. — prije 8 dana — — VIDEO/ Gledajte direktan prijenos prijateljskog nogometnog susreta između FK Željezničar Sarajevo i FK Tuzla City! Momci su spremni, svi su u rosteru i ja sutra očekujem da jednom dobrom igrom, kao protiv Željezničara i Širokog, na našem terenu završimo ovu turbulentnu sezonu pobjedom koja će nas sigurno zadovoljiti i dati neke realne šanse da izborimo opstanak u idućoj polusezoni", kazao je Krsmanović. Karjašević je ovom prilikom istakao: "Kao što je već šef rekao, posljednja utakmica, posljednje kolo polusezone. O Slogi ne treba puno pričati, dovoljno govori njihova forma i stanje na tabeli. Što se tiče nas, u dobrom raspoloženju dočekujemo ovu utakmicu. Veoma značajna utakmica za nas. Mislim da smo podigli i mi našu formu u ovim posljednjim utakmicama kao što se pokazalo u posljednje dvije utakmice kući, gdje smo osvojili šest bodova bez primljenog pogotka. U Konjicu nismo baš imali sreće, nije nas sreća pratila što se tiče tih propuštenih prilika. Nadam se da će sutra sreća biti na našoj strani i da ćemo doći do tri boda. Optimističan je i prvotimac Huso Karjašević. “U dobrom raspoloženju dočekujemo ovu utakmicu. Veoma značajna utakmica za nas. Mislim da smo podigli i mi našu formu u ovim posljednjim utakmicama kao što se pokazalo u posljednje dvije utakmice kući, gdje smo osvojili šest bodova bez primljenog pogotka. U Konjicu nismo baš imali sreće, nije nas sreća pratila što se tiče tih propuštenih prilika. Nadam se da će sutra sreća biti na našoj strani i da ćemo doći do tri boda. Mi s tri boda vjerovatno izlazimo iz crvene zone i idemo na odrmoe zadovoljni” – kazao je Karjašević. Tuzla City nagrađuje svoje navijače besplatnim ulazom na duel protiv SlogeU 18. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine Tuzla City će sutra na Gradskom stadionu Tušanj dočekati Slogu meridian. Čelnici tuzlanskog kluba su odlučili nagraditi svoje navijače, te će ulaz na utakmicu biti besplatan. Na današnjoj konferenciji za medije uoči sutrašnjeg duela obratili su se trener Saša Krsmanović i kapiten Huso Karjašević. "Došla je ta zadnja utakmica u ovoj polusezoni. Cilj je isti, pobjeda, i samo to bi nas zadovoljilo sutra ali mislim da smo spremni u svakom smislu da sutra ostvarimo taj pozitivan rezultat poslije utakmice u Igmanu gdje nam je taj poraz došao neplanirano. Mislim da sutra uz jednu želju, volju, zalaganje i htijenje ne bi trebalo da bude problema. Momci su spremni, svi su u rosteru i ja sutra očekujem da jednom dobrom igrom, kao protiv Željezničara i Širokog, na našem terenu završimo ovu turbulentnu sezonu pobjedom koja će nas sigurno zadovoljiti i dati neke realne šanse da izborimo opstanak u idućoj polusezoni", rekao je krsmanović. [danas===] Sloga Doboj Borac gledati prijenos 2 24. nov 2023. — Sarajevo Tuzla uživo prijenos gledaj 24 novembar 2023 24. nov 2023. — 128 ((GLEDAJ ONLINE*)) GOŠK Gabela Borac Banja... Sloga Doboj Sarajevo ... Tuzla City - Sloga Doboj: Premier League - Nogomet. Gdje gledati besplatni prijenos Uživo na TV ili online streamu, TV program uživo, izravni prijenosVodič sportova Uživo na TV | Nikada ne propusti još jedan meč uživo! Nogomet Premier League #11 #5 Tko če pobjediti Uživo na TV 14:00 Subota, 12-16-2023 Arena Sport 5 / Hrvatska PREMIJER LIGA BIH: TUZLA - SLOGA, nogomet Upotrijebi Države / Kanale za prikazivanje tvojih omiljenih TV kanala. (STREAMING***) Sloga Doboj Igman Konjic prijenos 11 10. nov 2023. — Zvijezda] Široki Brijeg Sarajevo uživo prijenos 22 Igman Konjic kolo): Tuzla City - Sloga 1:2 /... Making the best possible bet ... Tuzla City dočekuje Slogu: Plavi žele ponoviti igru iz prije 8 sati — Sloga je petoplasirana i ima 27 bodova, a sjajne igre pruža pretežno kući. Utakmica počinje u 13 sati uz direktan prijenos na Areni. Ulaz na ... Tracks & Trails prije 6 dana — [LIVE HD@]<<<]] Sarajevo GOŠK uživo prijenos gledaj 9 decembar 2023 prije 7 dana — — FK Sarajevo Tuzla City uživo prijenos 24.11.2023 TV ... Tuzlanski. baPrvi gradski derbi između tuzlanskih fudbalskih klubova Sloge iz Simin Hana i Slobode koji će se igrati u okviru četvrtfinala Kupa BiH gledaoci će imati priliku pratiti u direktnom prijenosu u programu TV TK, 22. novembra u 13 sati. Danas je u prostorijama FK Sloga Simin Han potpisan Ugovor o tv pravima za direktan prijenos utakmice četvrtfinala Kupa BiH između Sloge i Slobode koja se igra u srijedu 22. novembra od 13:00 sati na stadionu Bare. TV TK i još nekoliko tv stanica pokazali su interes da omoguće ljubiteljima fudbala da u direktnom prijenosu pogledaju ovu utakmicu koja uz meč Široki Brijeg – Željezničar u žiži interesovanja javnosti. Karjašević: Podigli smo formu, s tri boda izlazimo iz crvene zoneFudbaleri Tuzla Cityja sutra na Tušnju dočekuju dobojsku Slogu u posljednjem kolu jesenjeg dijela Premijer lige BiH. Ulaz će biti slobodan. Na današnjoj press-konferenciji, uoči meča sa Dobojlijama, novinarima su se obratili član stručnog štaba tuzlanskog tima Saša Krsmanović i kapiten Huso Karjašević. "Prvo da pozdravim predstavnike medija. Došla je ta zadnja utakmica u ovoj polusezoni. Cilj je isti, pobjeda, i samo to bi nas zadovoljilo sutra ali mislim da smo spremni u svakom smislu da sutra ostvarimo taj pozitivan rezultat poslije utakmice u Igmanu gdje nam je taj poraz došao neplanirano. Mislim da sutra uz jednu želju, volju, zalaganje i htijenje ne bi trebalo da bude problema. Tuzla City dočekuje Slogu: Plavi žele ponoviti igru iz posljednih domaćih utakmicaU 18. kolu Premijer lige BiH fudbaleri Tuzla City-a, sutra u subotu 16. decembra na Gradskom stadionu Tušanj dočekuju FK Sloga Doboj. Na današnjoj press konferenciji utakmicu su najavili trener Krsmanović i kapiten Karjašević koji su poručili da su spremni, te da je cilj pobjeda. “Mislim da smo spremni u svakom smislu da sutra ostvarimo taj pozitivan rezultat poslije utakmice u Konjicu gdje nam je poraz od Igmana došao neplanirano. “FK Sloga već duže vremena nastoji napraviti jednu pozitivnu priču kada su u pitanju sportska dešavanja na području grada Tuzla. Trenutno smo u fazi gdje se borimo za ulazak u elitni rang takmičenja” kazao je Amir Smajlović, predstavnik FK Sloga koji je izrazio zahvalnost televiziji Tuzlanskog kantona zbog interesovanja za prijenos utakmice protiv Slobode. Direktor RTV TK, Almir Mulabećirović izjavo je kako na stadionu Sloge postoje odlični uslovi da se bez smetnji uradi direktan prijenos utakmice koja prema njegovim riječima spada u najzanimljivije sportske događaje u 2017. FK Sloboda Tuzla - FK Sloga Meridian Rezultati uživo, FK Sloboda Tuzla FK Sloga Meridian rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 22. tra 2023. u 16:00 UTC u na Premijer Liga, Bosnia & Herzegovina.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page