top of page

Market Research Group

Public·127 members

Dinamo Zagreb Ballkani drejtpërdrejt 14/12/2023

Para 1 ore e 44 min. Dinamo Zagreb me gjashtë ndryshime në krahasim me ndeshjen e zhvilluar në Prishtinë · Para 1 ore e 49 min. Formacioni i mundshëm i Ballkanit ...

Edhe pse për ish-futbollistin e Dinamo Zagreb, Kujtim Shala, Dinamo Zagreb është superiore dhe do ta fitojë këtë ndeshje përballë suharekasit. “Nuk duhet të nënvlerësohet askush, pra as Ballkani, por unë jam 100 për qind i sigurt që Dinamo do të fitojë në ndeshjen e kthimit. Nuk bëhet fjalë për ndonjë rezultat tjetër. Besoj në lojtarët tanë dhe në trajnerin Jokiroviç, që sigurisht në mënyrë optimale do ta përgatit ekipin, do ta mposht Ballkanin dhe do të kalojnë në fazën tjetër të Ligës së Konferencës. Dinamo ka ekip më të mirë dhe do të festojë në ‘Maksimirin’ e stërmbushur. Lexo edhe: VIDEO/ Goditi me grusht arbitrin në Turqi, reagon Federata dhe Erdogan: Pezullohet futbolli! Presidenti Ademi në Stamboll, Kosova në negociata me ish-trajnerin e Uzunit dhe Spanjës Legjenda e Chelseat sulmon Brojën dhe një mesfushor: Nuk janë në nivelin e këtij klubi! “Më të Mirët 2023”/ FSHF, Mbrëmje Gala për të kurorëzuar protagonistët e futbollit shqiptar Dinamo duhet të luaj fuqishëm nga fillimi. Të bëj presing në 15 minutat e parë, ashtu si di ajo, dhe sa më shpejtë të shënoi gol dhe kështu ta vë Ballkanin në vështirësi. Dinamo ka ekip më të mirë dhe do të festojë në ‘Maksimirin’ e stërmbushur. Dinamo duhet të luaj fuqishëm nga fillimi. Të bëj presing në 15 minutat e parë, ashtu si di ajo, dhe sa më shpejtë të shënoi gol dhe kështu ta vë Ballkanin në vështirësi. Nuk duhet të pritet me durim, por menjëherë të sulmohet, të shënohet gol dhe të merret kontrolli në lojë. Ky është mendimi im. Jokiroviqi është trajner dhe ai vendos, por do të thoja që mendojmë në mënyrë të ngjajshme dhe që vërtetë do të kërkojë gol të shpejtë”- u shpreh Shala për gazetën kroate “Sportske Novosti”, raporton Supersport. “Ballkani nuk duhet nënvlerësuar”, ish-futbollisti i Dinamo 1 ditë më parë — Ballkani luan shanset e fundit për kualifikim në Conference League teksa i duhet të mposhtë me patjetër Dinamo Zagreb në transfertë. Ballkani udhëton drejt Kroacisë për përballjen e nesërme 1 ditë më parë — Dueli mes Dinamo Zagreb dhe Ballkanit zhvillohet të enjten me fillim nga ora 21:00. SYRI VISION HD 24/7 - Drejtpërdrejt. Shpërndaje videon ... “Ballkani nuk duhet nënvlerësuar”, ish-futbollisti i Dinamo Zagreb: Iu duhet gol i shpejtëBallkani luan shanset e fundit për kualifikim në Conference League teksa i duhet të mposhtë me patjetër Dinamo Zagreb në transfertë. Një mision i vështirë për të besuarit e trajnerit Ilir Daja, që megjithatë janë të detyruar të besojnë tek forcat e tyre. Dueli mes Dinamo Zagreb dhe Ballkanit zhvillohet me fillim nga ora 21:00. Aktualisht si Dinamo ashtu edhe Ballkani janë në garë për kualifikim pasi kroatët janë në pozitën e dytë me gjashtë pikë, derisa Ballkani në të katërtën me katër pikë. Natyrisht, Ballkanit nuk i konvenon asesi një fitore e mundshme e Astanas ndaj Viktoria Plzen. “Ballkani nuk duhet nënvlerësuar”, ish-futbollisti i - SuperSport 1 ditë më parë — Ballkani luan shanset e fundit për kualifikim në Conference League teksa i duhet të mposhtë me patjetër Dinamo Zagreb në transfertë. Ballkani kërkon sonte historinë në Conference League, synon vetëm fitoren ndaj Dinamo Zagreb - Bota SotFutboll Më: 14 dhjetor 2023 Në ora: 08:20 Ballkani Ballkani do të zhvilloj sonte ndeshjen e fundit dhe më të rëndësishme në fazën e grupeve të Ligës së Konferencës. Kampioni në fuqi i Kosovës do të përballet me gjigantin kroat Dinamo Zagreb në stadiumin legjendar ‘Maksimir’. Suharekasit kanë udhëtuar drejt Zagrebit ditën e djeshme dhe janë gati për një ndeshje që pritet të jetë e rivalizuar deri në sekondat e fundit. Duam të marrim tre pikët e të kthehemi në Prishtinë, ”-tha Gentrit Halili, futbollist i Ballkanit. Ballkani mban vendin e fundit në grup me katër pikë, po aq sa Astana e vendit të tretë, ndërsa Dinamo Zagreb ka dy pikë më shumë. Në ndeshjen e parë të zhvilluar në Prishtinë, Ballkani bëri surprizën e madhe duke fituar me shifrat 2-0. Ne. Suharakasit ndeshjen vendimtare e luajnë në stadiumin Maksimir në orën 21:00, ndërsa fati i tyre do jetë i varuar gjithashtu edhe nga ndeshja tjetër e grupit që luhet në Çeki. Plzen-i i kualifikuar duhet të mos humbasë përballë Astana-s. “Përballë kemi një kundërshtar me goxha eskpeirencë dhe shumë i fortë pavarësisht se e kemi fituar ndeshjen e parë në Prishtinë. Na pret një ndeshje e vështirë, por nuk kemi çfarë humbim dhe do luajmë gjithçka për gjithçka, ”-u shpreh Ilir Daja, trajneri i Ballkanit. “Ëstë kënaqësi e madhe për të luajtur në Zagreb, por nuk kemi ardhur për shëtitje. “Nuk duhet të nënvlerësohet askush, pra as Ballkani, por unë jam 100 për qind i sigurt që Dinamo do të fitojë në ndeshjen e kthimit. Nuk bëhet fjalë për ndonjë rezultat tjetër. Besoj në lojtarët tanë dhe në trajnerin Jokiroviq, që sigurisht në mënyrë optimale do ta përgatit ekipin, do ta mposht Ballkanin dhe do të kalojnë në fazën tjetër të Ligës së Konferencës. Ballkani kërkon sonte historinë në Conference League Ballkani kërkon sonte historinë në Conference League, synon vetëm fitoren ndaj Dinamo Zagreb drejtpërdrejtë në sovranitetin e vendit · Malaj për draftin e BE ... “Ballkani nuk duhet nënvlerësuar”, ish-futbollisti i Dinamo Zagreb: Iu duhet gol i shpejtëBallkani luan shanset e fundit për kualifikim në Conference League teksa i duhet të mposhtë me patjetër Dinamo Zagreb në transfertë. Një mision i vështirë për të besuarit e trajnerit Ilir Daja, që megjithatë janë të detyruar të besojnë tek forcat e tyre. Edhe pse për ish-futbollistin e Dinamo Zagreb, Kujtim Shala, Dinamo Zagreb është superiore dhe do ta fitojë këtë ndeshje përballë suharekasit. Në Kroaci Ballkanit i vlen vetëm fitorja, Daja: Dinamo Zagreb shumë e fortë, por s'dorëzohemi - Shqiptarja. comPOP 5Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit Trajneri i Ballkanit Ilir Daja e di se kundër Dinamos së Zagrebit në Kroaci e pret një përballje e vështirë, por thotë se do luajnë gjithçka për gjithçka. Kampionët e Kosovës duhet të sigurojnë tre pikët për të shpresuar te kalimi i grupeve në Conference League. Redaksia 14 Dhjetor, 12:05 | Përditesimi: 14 Dhjetor, 14:32 Share Ballkani i Ilir Dajës do luajë sonte një ndeshje jetë a vdekje në Kroaci kundër gjigandëve të Dinamo Zagreb, me synimin e vetëm fitoren, pasi çdo rezultat tjetër i eliminon në fazën e grupeve të Conference League. Në Kroaci Ballkanit i vlen vetëm fitorja, Daja: Dinamo 10 orë më parë — duhet të sigurojnë tre pikët për të shpresuar te kalimi i grupeve në Conference League.,ilir daja,ballkani,conference league,Dinamo Zagreb.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

bottom of page